Er zijn volop andere programma's die je kunt gebruiken met Tor, maar we hebben niet goed genoeg alle anonimiteitsproblemen op applicatieniveau onderzocht om een veilige configuratie te kunnen aanbevelen. Onze wiki heeft een door de gemeenschap beheerde lijst met instructies voor het Torificeren van specifieke applicaties. Voeg alsjeblieft toe aan deze lijst help ons deze kloppend te houden!

De meeste mensen gebruiken Tor Browser dat alles omvat dat je nodig hebt om veilig op het web te surfen met Tor. Gebruik van Tor met andere browsers is gevaarlijk en niet aanbevolen.