Desaconsellem encaridament que instal·leu complements nous en el Navegador Tor, ja que poden comprometre la vostra privadesa i seguretat.

Instal·lar complements podria afectar el Navegador Tor en maneres imprevisibles i fer única la vostra empremta digital. Si la vostra còpia del Navegador Tor té una empremta única, les vostres activitats poden deixar de ser anònimes i es poden rastrejar, encara que estigueu utilitzant el Navegador Tor.

La configuració i les funcions de cada navegador creen el que s'anomena "empremta digital del navegador". La majoria dels navegadors creen sense voler una empremta única per a cada usuari que es pot rastrejar a través de la internet. El Navegador Tor està específicament dissenyat per a tenir una empremta quasi idèntica (no som perfectes!) entre tots els seus usuaris. Això vol dir que cada usuari del Navegador Tor s'assembla a molts altres usuaris del Navegador Tor, cosa que dificulta el seguiment de qualsevol usuari individual.

També hi ha una probabilitat alta de què un complement nou incrementi la superfície d'atac del Navegador Tor. Això podria permetre que es filtressin dades sensibles o permetre que un atacant infectés el Navegador Tor. El mateix complement podria estar dissenyat de manera maliciosa per a espiar-vos.

Tor Browser already comes installed with one add-on — NoScript — and adding anything else could deanonymize you.

Voleu aprendre més coses sobre l'empremta del navegador? Aquí hi ha un article en el Tor Blog sobre això.