HTTPS

Tor evita que els que espien sàpiguen quins llocs visiteu. Tanmateix, la informació enviada sense xifrar a Internet mitjançant HTTP simple encara pot ser interceptada pels operadors de repetidors de sortida o qualsevol persona que observi el trànsit entre el repetidor de sortida i el lloc web de destinació. Si el lloc que esteu visitant utilitza HTTPS, el trànsit que surt del relleu de sortida es xifrarà i no serà visible per als espies.

La imatge següent mostra quina informació poden veure els tafaners amb el Navegador Tor i un xifratge HTTPS, i sense:

• Feu clic al botó «Tor» per a saber quines dades poden veure els observadors quan utilitzeu el Tor. El botó es posarà de color verd per a indicar que el Tor està encès.
  • Feu clic al botó «HTTPS» per a saber quines dades poden veure els observadors quan utilitzeu HTTPS. El botó es posarà de color verd per a indicar que el Tor està encès.
  • Quan ambdós botons estan verds, es mostren les dades que poden veure els observadors quan utilitzeu ambdues eines.
  • Quan ambdós botons estan grisos, es mostren les dades que poden veure els observadors quan no utilitzeu cap de les dues eines.

DADES POTENCIALMENT VISIBLES
Lloc.com
El lloc web que s'està visitant.
usuari / contrasenya
Nom d'usuari i contrasenya utilitzats per a l'autenticació.
dades
Dades que s'estan transmetent.
ubicació
Localització del ordinador usat per la consulta del web (l'adreça pública IP).
Tor
Si s'està utilitzant el Tor o no.