Snowflake és un transport integrable disponible al Navegador Tor per vèncer la censura d'Internet. Com un pont de Tor, un usuari pot accedir a l'Internet obert quan fins i tot les connexions de Tor regulars estan censurades. Utilitzar Snowflake és tan fàcil com canviar a una nova configuració de pont al Navegador Tor.

Aquest sistema es compon de tres components: voluntaris que executen servidors intermediaris de snowflake, usuaris de Tor que volen connectar-se a Internet i un intermediari, que lliura servidors intermediaris de snowflake als usuaris.

Els voluntaris disposats a ajudar els usuaris de xarxes censurades poden ajudar-los creant servidors intermediaris de curta durada als seus navegadors habituals. Consulteu, com puc utilitzar Snowflake?

Snowflake utilitza la tècnica altament eficaç d'ocultació del domini per establir una connexió amb un dels milers de servidors intermediaris de snowflake gestionats per voluntaris. Aquests servidors intermediaris són lleugers, efímers i fàcils d'executar, la qual cosa ens permet escalar Snowflake amb més facilitat que les tècniques anteriors.

Per als usuaris censurats, si el vostre servidor intermediari de Snowflake es bloqueja, l'intermediari trobarà un nou servidor intermediari automàticament.

Si esteu interessats en els detalls tècnics i les especificacions, consulteu la Visió general tècnica de Snowflake i la pàgina del projecte. Per a altres discussions sobre Snowflake, visiteu el Fòrum de Tor i feu un seguiment de l'etiqueta Snowflake.