Si el vostre accés a Internet no està censurat, hauríeu de considerar instal·lar l'extensió Snowflake per ajudar els usuaris de xarxes censurades. Quan executeu Snowflake al vostre navegador habitual, fareu de servidor intermediari per al trànsit entre usuaris censurats i de node d'entrada a la xarxa Tor, i això és tot.

A causa de la censura dels servidors VPN en alguns països, us demanem que no executeu un servidor intermediari snowflake mentre esteu connectat a una VPN.

Complement

En primer lloc, assegureu-vos que teniu WebRTC habilitat. A continuació, podeu instal·lar aquesta extensió per a Firefox o l'extensió per a Chrome que us permetrà convertir-vos en un servidor intermediari de Snowflake. També us pot informar sobre quantes persones heu ajudat en les últimes 24 hores.

Pàgina web

En un navegador on WebRTC està habilitat: Si no voleu afegir Snowflake al vostre navegador, podeu anar a https://snowflake.torproject.org/embed i activar el botó per activar-ho com a servidor intermediari. No hauríeu de tancar la pàgina si voleu seguir sent un servidor intermediari de Snowflake.