Envia un mail a gettor@torproject.org Al cos del correu, escriviu el nom del vostre sistema operatiu (com ara Windows, macOS o Linux). GetTor respondrà amb un correu electrònic amb enllaços des dels quals podeu baixar el Navegador Tor, la signatura criptogràfica (necessària per verificar la baixada), l'empremta digital de la clau utilitzada per fer la signatura i la suma de verificació del paquet. Es pot oferir una selecció de programari de "32 bits" o "de 64 bits": això depèn del model de l'ordinador que utilitzeu; consulteu la documentació sobre l'ordinador per obtenir-ne més informació.