Els usuaris de la Xina han de fer uns quants passos per eludir el Gran Tallafoc i connectar-se a la xarxa Tor.

Per obtenir una versió actualitzada del Navegador Tor, proveu primer el bot de Telegram: https://t.me/gettor_bot. Si això no funciona, podeu enviar un correu electrònic a gettor@torproject.org amb l'assumpte "windows", "macos" o "linux" per al sistema operatiu corresponent.

Després de la instal·lació, el Navegador Tor intentarà connectar-se a la xarxa Tor. Si Tor està bloquejat a la vostra ubicació, l'Assistent de Connexió intentarà connectar-se automàticament mitjançant un pont o Snowflake. Però si això no funciona, el segon pas serà aconseguir un pont que funcioni a la Xina.

Hi ha tres opcions per desbloquejar Tor a la Xina:

1. Snowflake: utilitza servidors intermediaris efímers per connectar-se a la xarxa Tor. Està disponible al Navegador Tor i altres aplicacions basades en Tor com Orbot. Podeu seleccionar Snowflake al menú del pont integrat del Navegador Tor.
  2. Ponts obfs4 privats i no llistats: poseu-vos en contacte amb el nostre bot de Telegram @GetBridgesBot i escriviu /bridges. O envieu un correu electrònic a frontdesk@torproject.org amb la frase "private bridge cn" a l'assumpte del correu electrònic. Si sou coneixedors de tecnologia, podeu executar el vostre propi pont obfs4 des de fora de la Xina. Recordeu que els ponts distribuïts per BridgeDB i els ponts obfs4 integrats inclosos al Navegador Tor probablement no funcionaran.
  3. meek-azure: fa que sembli que esteu navegant per un lloc web de Microsoft en lloc d'utilitzar Tor. Tanmateix, com que té una limitació d'ample de banda, aquesta opció serà bastant lenta. Podeu seleccionar meek-azure al menú desplegable de ponts integrats del Navegador Tor.

Si una d'aquestes opcions anteriors no funciona, comproveu els vostres registres de Tor i proveu una altra opció.

Si necessiteu ajuda, també podeu obtenir assistència a Telegram https://t.me/TorProjectSupportBot i Signal.