Si la vostra connexió a Internet pot estar bloquejant la xarxa Tor, podeu provar d'utilitzar ponts. Alguns ponts estan integrats al Navegador Tor i només requereixen uns quants passos per activar-los. Per utilitzar un transport integrable, feu clic a "Configura la Connexió" quan inicieu el Navegador Tor per primera vegada. A la secció "Ponts", localitzeu l'opció "Tria un dels ponts integrats del Navegador Tor" i feu clic a l'opció "Seleccioneu un Pont Integrat". Al menú, seleccioneu el transport integrable que vulgueu utilitzar.

Un cop hàgiu seleccionat el transport integrable, desplaceu-vos cap amunt i feu clic a "Connecta" per desar la configuració.

O, si teniu el Navegador Tor en execució, feu clic a "Configuració" al menú d'hamburguesa (≡) i després a "Connexió" a la barra lateral. A la secció "Ponts", localitzeu l'opció "Tria un dels ponts integrats del Navegador Tor" i feu clic a l'opció "Seleccioneu un Pont Integrat". Trieu el transport integrable que vulgueu utilitzar al menú. La vostra configuració es desarà automàticament un cop tanqueu la pestanya.

Si necessiteu altres ponts, podeu obtenir-los al nostre lloc web de Ponts. Per obtenir més informació sobre els ponts, consulteu el manual del Navegador Tor.