Els atacs de denegació de servei distribuït (DDoS) normalment es basen en tenir un grup de milers d'ordinadors que envien inundacions de trànsit a una víctima. Com que l'objectiu és dominar l'ample de banda de la víctima, normalment envien paquets UDP, ja que no requereixen intercanvis ni coordinació.

Però com que Tor només transporta fluxos TCP formats correctament, no tots els paquets IP, no podeu enviar paquets UDP per Tor. (Tampoc podeu efectuar formes especialitzades d'aquest atac com les inundacions SYN). Per tant, els atacs DDoS ordinaris no són possibles a través de Tor. Tor tampoc permet atacs d'amplificació d'ample de banda contra llocs externs: heu d'enviar un byte per cada byte que la xarxa Tor enviarà a la vostra destinació. Així, en general, els atacants que controlen prou amplada de banda per llançar un atac DDoS eficaç poden fer-ho bé sense Tor.