El nom «Tor» pot fer referència a uns quants components diferents.

Tor és un programa que podeu executar al vostre ordinador que us ajuda a mantenir-vos segur a Internet. Us protegeix fent rebotar les vostres comunicacions al voltant d'una xarxa distribuïda de repetidors gestionada per voluntaris d'arreu del món: impedeix que algú que vegi la vostra connexió a Internet aprengui quins llocs visiteu i evita que els llocs que visiteu aprenguin la vostra ubicació física. Aquest conjunt de repetidors voluntaris s'anomena xarxa Tor.

La majoria de la gent utilitza Tor amb el Navegador Tor, que és una versió de Firefox que soluciona molts problemes de privadesa. Podeu llegir més sobre Tor a la nostra pàgina Quant a Tor.

El Projecte Tor és una organització sense ànim de lucre (caritat) que manté i desenvolupa el programari Tor.