Sí.

El Tor és programari lliure. Això significa que us donem els drets per a distribuir el programari Tor, tant modificat com sense modificar, tant de pagament com gratis. No cal que ens demaneu cap permís en concret.

Tot i això, si voleu redistribuir el Tor, haureu de seguir la nostra LLICÈNCIA. En resum, això significa que cal que inclogueu el nostre fitxer de LLICÈNCIA junt amb qualsevol part del programari Tor que distribuïu.

De tota manera, la majoria dels qui ens pregunten sobre això no volen distribuir només el Tor. Volen distribuir el Navegador Tor. Això inclou el Firefox Extended Support Release, i el complement NoScript. També cal que seguiu la llicència d'aquests programes. Ambdós complements del Firefox es distribueixen sota la GNU General Public License; en canvi, el Firefox ESR s'allibera sota la Mozilla Public License. La forma més senzilla d'obeir les seves llicències és incloure el codi font d'eixos programes a tots els llocs on inclogueu els mateixos programes.

També haureu d'assegurar-vos de no confondre els vostres lectors sobre què és el Tor, qui el fa, i quines propietats proporciona (i quines no). Mireu les nostres PMF sobre la marca per a més detalls.