Hi ha una gran quantitat d'altres programes que podeu utilitzar amb el Tor, però no hem investigat prou, a un nivell detallat, els problemes d'anonimat de tots ells per a poder recomanar una configuració segura. La nostra wiki té una llista d'instruccions mantinguda per la comunitat per a Torificar aplicacions específiques. Si us plau, contribuïu a aquesta llista i ajudeu-nos a mantenir-la precisa!

La majoria de gent utilitza el Navegador Tor, que inclou tot el que necessiteu per a navegar per la web amb seguretat utilitzant el Tor. L'ús de Tor amb altres navegadors és perillós i no recomanat.